Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy megkezdtük rendelésünket a sürgősségi ellátáson túl.

Az EMMI új, módosított eljárásrendje értelmében a tervezett fogászati beavatkozások újraindulhatnak csökkentett óraszámban. A jól szabályozott infekciókontroll célzott módosításokkal kerül végrehajtásra. A fogászati beavatkozások nagy része, a bioaeroszol képződés miatt, magas rizikójú kezeléseknek minősül. Ennek megfelelően a legszigorúbb higiéniai protokoll mellett dolgozunk, igazodva a hatályos jogszabályokhoz és maximálisan biztosítva az erre vonatkozó ajánlásban megfogalmazott feltételeket.

Fontosabb változások:

phoneRendelőnkbe csak előzetes telefonos egyeztetést (COVID-19 triázsolás) követően fogadunk pácienseket. COVID gyanús személyeket sajnos nem áll módunkban ellátni.

maskKérjük, hogy kísérő nélkül érkezzen és minden esetben viseljen szájmaszkot! Kísérővel csak a kiskorú pácienseinket fogadjuk.

coronavirus virus lazmeresA rendelőbe lépést követően kötelező jelleggel érintésmentes hőmérő segítségével megmérjük a testhőmérsékletüket. Ezután következik a kézfertőtlenítés, majd egy kérdőív kitöltése. A kezelőorvos eldönti, hogy elvégezhető a tervezett beavatkozás, vagy sem.

Antivirus clothing covid 19 dress mask protectiveAz orvos és az asszisztens továbbra is speciális védőruházatot visel.

spray covid 19 flu coronavirus virus prevention outbreakMinden kezelés után a rendelőt szellőztetjük, és fertőtlenítjük.

timeA fentiek miatt több időt kell hagynunk a páciensek között.

person to disease transmission spreadAz előjegyzéseket úgy alakítjuk, hogy a váróban is minimalizáljuk a személyek (2 m távolságot betartva) találkozását.

MouthwashA beavatkozás előtt szájöblítést fogunk kérni.

confinder Dental appointmentEgy páciensnél lehetőleg egyszerre több beavatkozás elvégzése ajánlott, csökkentve a gyakori rendelő látogatást.

many cardA kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt árlistánkat frissítjük. A várható költségekről kérjük, hogy konzultáljon a kezelőorvossal!

A korlátozások enyhültek, de továbbra is komolyan kell venni a járványhelyzetet.
A fenti intézkedések betartása közös érdek.
Az esetleg kialakuló kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük!

 

Vigyázzanak magukra és egymásra!

 

A Triodent Fogászati Centrum csapata.