Kedves Pácienseink!

 

A legújabb Kormányrendelet értelmében 2020. május 4-től a magánegészségügyben feloldják a korlátozó intézkedéseket. A rendeletben szabályozzák működési tevékenységünket, és bizonyos protokollok betartására köteleznek. A fogászati beavatkozások nagy részét magas rizikójú kezeléseknek nyilvánítják. Ezen kezeléseket csak negatív PCR koronavírus teszt birtokában tudjuk elvégezni. Heti 15 órában lehet dolgozni. Mellékelten csatoljuk a szabályzat egy részét, amiben leírják, hogy a fogászati beavatkozások legnagyobb részét csak negatív eredménnyel értékelt SARS-CoV- PCR vizsgálat birtokában lehet elvégezni.

szoveg betet mod

A Triodent Fogászati Centrum szakmai vezetősége nagy figyelmet fordít a paciensei és az ott dolgozók egészségére. Emiatt várhatóan a következő pár napban, egy a rendelőre érvényes eljárás rend, infekciókontroll kialakításán dolgozik, mely megfelel a hatályos jogszabályoknak, és maximálisan előtérbe helyezi mind a paciensei, mind az ott dolgozók biztonságát.

Addig is szeretnénk megosztani egy pár információt, melyek betartására kérjük majd a rendelőbe jelentkező pácienseinket.

Kérünk mindenkit, hogy aki a vizsgálatot, fogászati kezelést megelőző két hétben lázas beteg volt, az alábbi tüneteket észlelte vagy közvetlen környezetében lévők közül bárkinek hasonló betegsége, tünetei voltak azt jelezze munkatársainknak a bejelentkezéskor és ennek tudatában adunk előjegyzési időpontot:

- magas láz; - hidegrázás; - feltűnő gyengeség; - szaglás, ízérzés zavara; - köhögés; - nehézlégzés; - orrfolyás; - izomfájdalom

Megkérünk mindenkit, hogy klinikánkra érkezéskor szájmaszkot viseljen.

Kérjük, hogy belépés után első teendője a kézmosás, kézfertőtlenítés legyen.

A recepción lázmérővel ellenőrizzük a testhőmérsékletét.

Kérdőívet adunk, amit kérünk gondosan elolvasni, a feltett kérdésekre válaszolni és aláírni. Ez a kérdőív letölthető formában megtalálható a weboldalunkon:

Javasoljuk, hogy ezt még előzetesen töltse ki és hozza magával.

A vizsgálatra kérjük, hogy egyedül érkezzen. Hozzátartozót a járványhelyzet elmúltáig nem tudunk beengedni a rendelőbe. Kivételt képez ez alól a gyermekek kezelése, akikkel egy fő szülő kísérőt áll módunkban beengedni

Kérjük, pontosan tartsa be az előzetes bejelentkezéskor kapott időpontot, mivel a szociális távolságtartás érdekében egyszerre maximum 1 paciens tartózkodhat a váróteremben. Ha csengetéskor nem nyitunk ajtót, kérjük, hogy telefonáljon. A kialakult járványügyi helyzet miatt a kezelések között szigorú fertőtlenítési protokollt dolgoztunk ki, mely elvégzéséhez időre van szükségünk. Feleslegesen nem szeretnénk senkit a rendelőben váratni, és amint készen vagyunk az Ön fogadására telefonon értesítjük!

Ezen intézkedések betartása közös érdek! Az esetleg kialakuló kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük.

 

Tisztelettel: A Triodent Csapata